Even voorstellen: slager Duncan Spiljard

Even voorstellen: slager Duncan Spiljard

23 feb

Duncan Spiljard is bedrijfsleider van Keurslagerij Theo Barten aan het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland. Hij rolde 25 jaar geleden via een kennis het slagersvak in. Nu is hij sinds een jaar verantwoordelijk voor de slagerij in de ‘hoofdstad van de Hoeksche Waard’. ‘Het is leuk om slager te zijn in een levendig dorp als Oud-Beijerland’, zegt Spiljard. ‘Zeker in de zomer als de zon schijnt en de terrasjes vol zitten is het hier erg gezellig’.

Steeds kritischer
In zijn winkel verkoopt de Oud-Beijerlandse slager veel stooflapjes en kogelbiefstuk. Hij merkt dat zijn klanten daarbij steeds kritischer zijn op wat ze op hun bord hebben liggen. Daarom verkoopt hij graag Rivierenlander Rundvlees: “Een mooi, eerlijk en smaakvol stukje kwaliteitsvlees.”

Niets verspillen
Rivierenlander Rundvlees is eerlijk omdat het hele productieproces in eigen handen is. Spiljard verspild er zo min mogelijk van. “Alles wat we niet los kunnen verkopen, verwerken we in onze eigen worstenmakerij.” Rivierenlander rundvlees is dus van kop tot staart te koop bij deze slager in de Hoeksche Waard. En daar is Spiljard maar wat trots op!