Even voorstellen: slager Robert ’t Hart

Even voorstellen: slager Robert ’t Hart

26 mrt

Robert ‘t Hart is al 25 jaar bedrijfsleider van de Theo Barten Keurslager in Ridderkerk. Dat doet hij vandaag de dag nog met net zoveel energie en plezier als toen hij begon. Zijn droomberoep is hem dan ook met de paplepel ingegoten: “mijn vader was slager, en ik weet al vanaf mijn vijfde jaar dat ik hem wilde opvolgen.”

Geweldig mooi bedrijf
De slagerij in Ridderkerk heeft verschillende eigenaren gehad. Over zijn huidige werkgever Theo Barten is ’t Hart dik tevreden. “Ik werk voor een geweldig mooi bedrijf. De cirkel is bij ons rond: het vlees kan volledig worden getraceerd, van boer tot bord. Op zo’n bedrijf moet je zuinig zijn. Ik werk dan ook in deze winkel alsof het mijn eigen zaak is.”

Medewerkers als steunpilaren
Van zijn zestien personeelsleden verwacht ’t Hart dezelfde toewijding. “De medewerkers zijn de steunpilaren van dit bedrijf, zij moeten de klanten een fijn gevoel geven. Als de klanten met een lach op hun gezicht de winkel verlaten, komen ze weer terug. Ik vind het daarom heel belangrijk dat mijn personeel het goed doet. Ik ben niet alleen slager, maar ook manager”.

Toegewijde slagers
’t Hart wordt in deze taak gesteund door assistent-bedrijfsleider Marco Paardekooper: zijn linker- én rechterhand. Samen met hun personeel zorgen deze twee toegewijde slagers ervoor dat de ambachtelijke slagerij in Ridderkerk goed blijft lopen. Het Rivierenlander Rundvlees zal deze succesformule ongetwijfeld nog verder versterken.