Snelle Steak Sandwich

Snelle Steak Sandwich

15 apr

Aantal personen

4

Moeilijkheidsgraad

1/5

Bereidingstijd

20-30 minuten

Voedingswaarde

452 kcal (1.895 KJ). Eiwit: 29 g. Vet: 22 g (waarvan 16 g onverzadigd). Koolhydraten: 32 g.

 Ingrediënten

  • 400 g entrecote
  • 6 eetlepels olijfolie, plus extra voor het brood
  • 2 rode uien
  • 8 dikke sneden zuurdesembrood
  • 150 g verse spinazie
  • 4 eetlepels mangochutney


Bereiding

Snijd de uien in dunne halve ringen. Bestrijk de sneden zuurdesembrood met een beetje olie. Leg ze op een hete grillplaat en rooster ze een paar minuten aan beide kanten. Bak de spinazie enkele minuten in een pannetje om de blaadjes te laten slinken. Bak de entrecote in een zeer hete pan met de rest van de olie, ongeveer 2 minuten aan beide zijden. Breng op smaak met zout en peper en laat het vlees even on der aluminiumfolie rusten. Snijd het daarna in 8 plakjes. Leg de spinazie op het brood, twee plakken entrecote en daarbovenop de uien met een grote eetlepel mangochutney.

Eet smakelijk!