100% controle: van kalf tot keuken

100% controle: van kalf tot keuken

22 apr

De rustieke en vertrouwde omgeving van de regio Rivierenlanden is de beste omgeving voor het beste vlees. De koeien die hier opgroeien krijgen de aandacht die ze verdienen, letterlijk van kalf tot keuken.

Eigen slachterij
Onze koeien zijn gefokt en gemest in de regio Rivierenlanden waar de dieren in alle rust en ruimte opgroeien. Dat proeft u aan de kenmerkende verfijnde smaak en dat ziet u aan de gelijkmatige structuur. Alle producten van Rivierenlander worden verwerkt in onze eigen slachterij en onze eigen ambachtelijke worstenmakerij, waarbij onze vakmensen geen stukje vlees verloren laten gaan.

Vlees van goede komaf
Na verwerking wordt het vlees zorgvuldig verpakt en gelabeld en verkocht via de eigen slagerijen en verkooppunten. De slager weet dan ook precies waar welk stukje vlees vandaan komt. Zo is er 100% controle, van kalf tot keuken. Op die manier kunt u steeds opnieuw onbezorgd genieten van een vertrouwd en heerlijk stukje kwaliteitsvlees. Want vlees van Rivierenlander is vlees van goede komaf. Smakelijk eten!